de Architekten Cie. ontwikkelt.

de Architekten Cie. ontwikkelt.
de Architekten Cie. introduceert Cie. Concepts, een nieuwe lijn binnen de Cie. Tevens zijn wij verheugd mede te delen dat  Erik Vrieling en Frank Segaar toetreden als nieuwe partners.

Onder het label 'Cie. Concepts' start de Architekten Cie. een nieuwe lijn. We initiëren daarin projecten, verbinden partijen, nemen deel in initiatieven of bieden onze kennis hierin aan. We werken daarmee voortaan onder drie labels: Naast Cie. Concepts blijft de focus van ons werk gericht op Architectuur en Planning en op de bouwkundige engineering en BIM binnen Cie. Assist.

Erik Vrieling treedt daarbij toe als partner-directeur van de Architekten Cie. met Cie. Concepts als zijn speciale verantwoordelijkheid. Frank Segaar vervult zijn werkzaamheden als COO van de gehele Cie. voortaan in de rol van partner. Erik Vrieling en Frank Segaar vormen per juli 2016 samen met architecten Pi de Bruijn, Branimir Medic en Pero Puljiz de Partnership van het bureau.

Cie. start Concepts. Bouwen voor de stad van morgen
Cie. Concepts is ontwikkelaar. We initiëren projecten, ideeën en ontwikkelingen. Voor de stad, de eigenaar, de gebruiker en de bouwindustrie van morgen. Met Cie. Concepts pakken we de agenda van de vastgoed- en de bouwkolom op.
Cie. Concepts opereert allereerst in de nieuwe wereld die we kennen uit het duurzaamheiddebat. Hierin staat de stad centraal: Dicht bebouwd, gezond, schoon, energie- en klimaatpositief en hoogtechnologisch. Wij implementeren deze vorm van duurzaamheid maximaal in de bouw en versnellen samen met de industrie de toepassing en ontwikkeling van innovaties.
Cie. Concepts opereert daarnaast in de wereld waarin de trek naar de grote steden, van bedrijven en mensen, de motor van de nationale en globale economieën is. De conclusie van Zef Hemel hierover “dat Amsterdam tot 2 miljoen inwoners groeit en dat de stadsregio Amsterdam met 250.000 woningen zal groeien” legt een enorme druk op de stad en haar bestuurders. En in veel stedelijke gebieden is een vergelijkbare groei waarneembaar.
Cie. Concepts werkt in maatwerkteams samen om ideeën te realiseren. Intern met onze architecten en bouwkundigen. En extern met grensverleggende partners. Onder Cie. Concepts lopen diverse projecten. Voor een groot aantal plekken in Amsterdam werken we grootstedelijke verdichtingsplannen uit. Ook nemen we momenteel vastgoed portfoliovraagstukken door op planrichting, strategie en haalbaarheid.
Naast de nieuwe lijn Cie. Concepts blijft de Architekten Cie. het ambitierijke, ervaren, internationale architectenbureau. Tegelijkertijd groeit Cie. Assist. Met Cie. Assist delen we kennis en werken we samen op het gebied van bouwkunde, projectengineering en BIM.

Nieuwe Partners de Architekten Cie.
Erik Vrieling en Frank Segaar treden als partners toe tot de Architekten Cie. en vormen vanaf juli 2016 samen met architecten Pi de Bruijn, Branimir Medic en Pero Puljiz de partnership van het bureau. “We maken hiermee de keuze voor een breed professioneel bureau én voor herkenbare specialismen. Het gehele bureau deelt haar vakmanschap, ervaring en een innoverende houding. Dit combineren we met herkenbare individuele handschriften van de partners.
Erik Vrieling verbindt als architect en organisator gezond vastgoed-denken aan duurzame kwaliteit in de ontwikkeling. Hij werkt veel in de concept en initiatieffase en start plannen veelal vanuit Cie. Concepts.
Frank Segaar zet zijn werkzaamheden als COO van het bureau voort. Hij is zakelijk verantwoordelijk. Zowel voor de Architekten Cie. , Cie. Assist en Cie. Concepts.