Opening Circl begin september

Het 100% circulaire paviljoen van ABN AMRO opent de deuren voor het publiek. Van 5 t/m 9 september 2017 is er een feestelijke openingsweek in Circl. Dit nieuwe bankgebouw op de Zuidas is ontworpen door Cie-architecten Pi de Bruijn en Hans Hammink. Zij geven rondleidingen tijdens de opening.

Iedere dag van de openingsweek staat in een ander thema. Op woensdag is het Kinderdag en op zaterdag Familiedag. Andere dagen zijn gereserveerd voor de zakelijke markt. Op de website van Circl is meer te lezen over het programma van de week. Hier vind je ook een overzicht van activiteiten die voor alle geïnteresseerden toegankelijk zijn.

Diverse blogs en websites hebben al mooie impressies van dit gebouw dat symbool staat voor de nieuwe circulaire economie geschreven. Adformatie kopt met “Hoe ABN Amro de Zuidas verrijkt met een milieuvriendelijk clubhuis”. Yourlittleblackbook.me loopt warm voor de daktuin die 24/7 toegankelijk is en voor de rooftop bar. Het BNR-radioprogramma Bouwmeesters benadrukt de financiële kansen van circulair bouwen.